Mavro Events

Meniu Evenimente

Mavro Events oferă o experiență culinară deosebită, cu meniuri personalizate pentru orice tip de eveniment, de la nunți și botezuri până la petreceri de aniversare și evenimente corporate. Echipa noastră de bucătari talentați utilizează ingrediente proaspete și de înaltă calitate pentru a crea preparate delicioase și rafinate, potrivite pentru toate gusturile. Mavro Events este locul perfect pentru a vă bucura de o experiență gastronomică autentică și memorabilă alături de cei dragi.

Meniu Evenimente

Mavro Events se mândrește cu o gamă variată de meniuri adaptate la orice eveniment, de la cele mai sofisticate nunți până la evenimente intime și petreceri private. Echipa noastră de specialiști în gastronomie va crea un meniu personalizat care să se potrivească perfect cu gusturile și preferințele dumneavoastră, folosind ingrediente proaspete, de calitate și pline de arome. Meniurile noastre includ preparate tradiționale și inovatoare, de la aperitive rafinate și feluri principale savuroase până la deserturi delicioase, care vor rămâne în amintirea invitaților dumneavoastră.

WhatsApp Image 2023-05-04 at 17.19.38 (1)
WhatsApp Image 2023-04-29 at 04.01.43
WhatsApp Image 2023-04-28 at 12.14.21

Prețuri competitive pentru meniuri personalizate pentru evenimente

Pachete de meniuri personalizate la prețuri competitive pentru evenimente speciale.

Meniu Nuntă

de la 70
 • Aperitiv
 • Fel principal
 • Peste
 • Sarmale

Meniu Botez

de la 55
 • Aperitiv (Peste sau Sarmale)
 • Fel principal
 • Desert
 • Băuturi alcoolice
 • Băuturi non-alcoolice

Meniu Corporate

de la 50
 • Aperitiv
 • Fel principal
 • Băuturi alcoolice
 • Băuturi non-alcoolice
Gustări delicioase pentru momente de neuitat!

Meniuri personalizate cu ingrediente de calitate superioară

01.

Meniuri personalizate pentru toate gusturile

Mavro Events oferă o gamă variată de meniuri, potrivite pentru orice eveniment, de la nunți și botezuri până la petreceri de aniversare și evenimente corporate. Echipa noastră de bucătari talentați utilizează ingrediente proaspete și de înaltă calitate pentru a crea preparate delicioase și rafinate, potrivite pentru toate gusturile. Meniurile noastre sunt personalizate în funcție de preferințele și nevoile clienților noștri, astfel încât să puteți fi siguri că veți avea parte de o experiență culinară unică și memorabilă.

02.

Ingrediente proaspete și de înaltă calitate
Folosim doar ingrediente proaspete și de înaltă calitate pentru a crea preparate delicioase și rafinate. Noi credem că calitatea ingredientelor este cheia pentru o experiență culinară deosebită, iar asta se reflectă în fiecare preparat din meniurile noastre. De la carne și pește proaspăt până la legume și fructe de sezon, suntem dedicați să oferim cele mai bune ingrediente pentru clienții noștri.

03.

Profesionalism și experiență

Mavro Events se mândrește cu o echipă de bucătari talentați și experimentați, care sunt dedicați să ofere preparate delicioase și rafinate pentru evenimentele dumneavoastră. Noi suntem pasionați de arta culinară și suntem mereu în căutarea celor mai bune tehnici și rețete pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Cu ani de experiență în domeniu, puteți fi siguri că meniurile noastre vor fi preparate cu profesionalism și grijă pentru a asigura o experiență gastronomică deosebită pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră.

Galerie foto

Descoperă o selecție de imagini care ilustrează deliciile culinare pregătite de bucătarii noștri pentru evenimente speciale, precum nunți, botezuri și aniversări. Fie că este vorba despre frigarui de roșii cherry și mozzarella, tartine cu icre de casă și germenii de ceapă sau file de salău cu legume la abur și sos de lămâie, meniurile noastre personalizate cu ingrediente de calitate superioară îți vor satisface cu siguranță toate papilele gustative. Prin intermediul acestor imagini, îți vom oferi o privire în culisele evenimentelor noastre și te vom inspira pentru propriul tău eveniment special!