Mavro Events

Salon Gold

Salonul de evenimente Gold este locul perfect pentru organizarea evenimentelor importante din viața dumneavoastră. Cu o suprafață de 500 de metri pătrați, salonul nostru a fost gândit pentru a crea o ambianță elegantă și rafinată, care să facă din fiecare eveniment un moment de neuitat. Cu o istorie de peste 10 ani în organizarea de evenimente de calitate, am învățat să oferim clienților noștri tot ceea ce au nevoie pentru a avea parte de un eveniment perfect. Sala noastră are o capacitate de 150 de locuri, iar terasa este locul ideal pentru petrecerea momentelor speciale în aer liber. De asemenea, avem și o parcare generoasă, astfel încât invitații dumneavoastră să nu aibă probleme cu găsirea unui loc de parcare. În plus, oferim o gamă largă de meniuri personalizate, pregătite cu grijă de bucătarii noștri experimentați, care folosesc doar ingrediente de calitate superioară. În fiecare detaliu ne străduim să creăm o experiență de neuitat pentru clienții noștri.

  • Capacitate
  • Suprafata
  • Terasa
  • Parcare

Salon de evenimente cu capacitate de 150 de locuri

Găzduiți evenimentul perfect într-un salon spațios cu o capacitate de 150 de locuri. Fie că planificați o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară, salonul nostru de evenimente este locul ideal pentru a vă bucura alături de cei dragi. Cu un decor elegant și servicii personalizate, suntem pregătiți să transformăm momentul dvs. special într-unul de neuitat.
WhatsApp Image 2023-04-16 at 20.22.42 (6)

Salon de evenimente de 500 mp

Într-un salon de evenimente cu 500 de metri pătrați, aveți tot spațiul necesar pentru a vă bucura de evenimentul perfect. Fie că planificați o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară, salonul nostru spațios vă poate oferi o experiență memorabilă. Decorul elegant și serviciile personalizate completează atmosfera unică a evenimentului dvs.
_DSC9310

Terasa Suspendată cu vedere panoramică

Dacă ești în căutarea locației perfecte pentru organizarea unui eveniment special, nu căuta mai departe! Saloanele noastre Deluxe și Gold sunt ideale pentru nunți, botezuri, aniversări sau orice alt eveniment important din viața ta. În plus, la Mavro Events, avem și o terasă suspendată de 100mp, care adaugă o notă de eleganță și rafinament evenimentului tău. Vino să descoperi locațiile noastre excepționale și transformă orice eveniment într-unul de neuitat!
WhatsApp Image 2023-05-03 at 18.33.38

Parcare privată și securizată pentru evenimentul dvs.

La evenimentul dvs., nu trebuie să vă faceți griji cu privire la parcarea mașinii dvs. Oferim o parcare privată și securizată pentru a vă asigura că mașina dvs. este în siguranță pe toată durata evenimentului. Indiferent dacă organizați o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară, parcare noastră va fi mereu la dispoziția dvs. pentru un eveniment fără griji.
WhatsApp Image 2023-05-04 at 17.16.00

Dotări și facilități

La salonul nostru de evenimente vă punem la dispoziție o serie de dotări și facilități de top pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră va fi un succes.

Mobila de lux si mese de sticla

Masa este punctul central al oricărei petreceri, iar la salonul nostru vă putem oferi mese de sticlă cu dimensiuni variate, potrivite pentru orice tip de eveniment. În plus, mobilierul de lux este ales cu atenție pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Mese încăpătoare pentru 25 de persoane

La Mavro Events avem mese încăpătoare de până la 25 de persoane, astfel încât să puteți să vă bucurați de evenimentul dumneavoastră împreună cu toți invitații dumneavoastră, într-un cadru elegant și confortabil.

Bucătărie proprie personalizată

La salonul nostru aveți parte de o bucătărie proprie și personalizată, unde preparatele sunt pregătite cu atenție și pasiune de către echipa noastră. Vă putem oferi meniuri personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră va fi unul de neuitat.

Servicii oferite

La salonul de evenimente Mavro Events, ne propunem să vă oferim cele mai bune servicii și să facem din evenimentul dumneavoastră o experiență de neuitat. De aceea, ne punem la dispoziție pentru a vă ajuta în organizarea fiecărui detaliu, de la alegerea meniului, până la decorarea sălii și amenajarea mesei.

Echipament tehnic

Salonul nostru de evenimente este echipat cu cele mai moderne echipamente tehnice, pentru a vă asigura un eveniment de neuitat. De la sistemul audio-video de ultimă generație, până la iluminarea ambientală, toate acestea vă stau la dispoziție pentru a vă oferi o experiență de neegalat.

Personalizare eveniment

Ne propunem să vă oferim un eveniment personalizat, după gusturile și preferințele dumneavoastră. De aceea, vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta în alegerea meniului, a decorurilor și a amenajării mesei, astfel încât să vă puteți bucura de un eveniment unic și special.

Galerie foto

Suntem convinși că imagini de la evenimentele noastre vor demonstra calitatea serviciilor noastre și vă vor convinge să alegeți să colaborați cu noi.

Testimoniale clienti

În rubrica noastră de testimoniale, clienții noștri își împărtășesc experiențele pozitive cu produsele și serviciile noastre, oferind astfel dovada angajamentului nostru față de calitate și satisfacția clienților noștri.

Bun
Pe baza a 196 de recenzii
Cristian Sergiu Bucur
Cristian Sergiu Bucur
13/04/2023
Super ok
Adrian Barbacariu
Adrian Barbacariu
15/03/2023
O location excelenta pentru a organza evenimente. Recomand
Nour Al Dkkak
Nour Al Dkkak
07/03/2023
Vraiment belle salle. Le personel est vraiment gentil!
Any Voicu
Any Voicu
12/02/2023
Vă mulțumesc pentru servirea impecabila , restaurantul a fost pe gustul nostru , primirea și atmosfera a fost la un nivel înalt , iar cel puțin din punctul meu de vedere va recomand cu drag Mavro pentru evenimente .
Florentina Neagu
Florentina Neagu
29/01/2023
Aseară am avut majoratul fetei mele, totul a fost perfect! Locația este foarte frumos amenajată, ospătari de nota 10,domnul Ovidiu un om extraordinar! Recomand Mavro Events. 👍
Alexandru Soare
Alexandru Soare
25/01/2023
Cele mai frumoase petreceri pe care le am avut au fost făcute aici la Mavro Events ! Patronul este un om de nota 1000 și personalul la fel. Recomand din toată inima !